Fleggaard butiker och öppettider

Fleggaard reklamblad

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Flegaard

Flegaardkoncernen är en av Danmarks största familjeägda koncerner. År 1926 öppnade Peter J. Flegaard en liten tobaks-, kaffe- och dagligvarubutik i Padborg på Sönderjylland.  Idag, många år efter grundandet av "Fleggaards Kolonialhandel", är den tredje generationen av familjen Fleggaard vid rodret och Fleggaard har vuxit till en av de största familjeägda koncernerna i Danmark. Idag har Flegaards åtta gränshandlesbutiker. Hos Fleggaard hittar du ett stort urval av öl och specialöl, både på flaska och på 5-liters fat. Vi har alltid låga priser på pilsner och klassiska ölsorter. I sortimentet finner du även engelsk ale, tyskt weizenbier/veteöl, tjeckiskt lager och belgiskt trappistöl. Största mängde erbjudanden hittar du på Flegaards facebooksida www.facebook.com/flegaard

Varför handla på Flegaard?

● Flegaard erbjuder gränshandelspriser som ligger långt under systembolagets priser på alkoholhaltiga drycker

● Hos Fleggaard du kan beställa spritdrycker och gränshandelsvaror hemifrån och sedan hämta dem i den Fleggaard gränshandelsbutik i Tyskland som passar dig. Genom att gränshandla online hemma i lugn och ro – du betalar bara för din beställning i butiken, sedan körs dina varor hela vägen fram till din bil.

● På sidan https://www.fleggaard.dk hittar du överskådliga reklamblad med alla de senaste specialerbjudandena

● Flegaards utbud är inte bara sprit och tobak, här hittar du ett enormt utbud med allt från bränsle, hygien och hushållsvaror till ett specialsortiment med ekologiska produkter.

● Ett otroligt utbud av alkoholhaltiga drycker 289 olika spritmärken, 195 olika sorters vin och 67 olika sorters öl.

● Fyll bekvämt i exportdeklarationen på nätet, sedan visar du bara upp ditt pass eller körkort vid köpet.

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan www.fleggaard.dk

Senaste reklamblad
Detaljister - matvarubutiker och lågpriskedjor