Flying Tiger Copenhagen butiker och öppettider

Flying Tiger Copenhagen reklamblad

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Flying Tiger Copenhagen 

Flying Tiger Copenhagen är en butikskedja med lågprisbutiker som säljer egenframtagna produkter för hem, leksaker, fest, accessoarer etc. med huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. De har 585 butiker i 27 länder (slutet av 2015) i Europa, USA och Asien. I Sverige finns 43 butiker. Beroende på land användes tidigare namnen Tiger, Flying Tiger och TGR. Under 2016 bytte man till ett nytt gemensamt varumärke för butikerna, Flying Tiger Copenhagen. Kedjan ägs av ett danskt bolag, Zebra A/S, grundat av Lennart Lajboschitz 1995 i Köpenhamn. Företaget hade under 2015 mer än 3 500 anställda och en omsättning på ca 3,5 miljarder DKK. Varje vecka öppnar två till tre nya butiker runt om i hela världen. Ytterligare erbjudanden får du om du registrerar dig för nyhetsbrevet eller tittar på facebooksidan.

Varför Flying Tiger Copenhagen?

● Det finns över 1500 produkter på hyllorna och nya kollektioner i begränsad upplaga varannan vecka.

● År 2015 blev förtaget en partner till den icke-statliga organisationen Den danska livsmedelbanken. Via det partnerskapet garanterar vi att allt livsmedelsöverskott i vår butiker erbjuds som donationer när bäst-före-datumet närmar sig.

● Flying Tiger Copnehagen donerar en mängd produkter till olika organisationer som distribuerar dem vidare till människor i nöd. Företagets butiker inom EU har donerat varor till ett värde av 23,4 miljoner danska kronor.

● Produkterna tas fram av företaget själv och man har en egen designavdelning.

● Varje månad förnyas sortimentet med 300 nya produkter

Butiker och öppettider

Du hittar din närmaste Flying Tiger Copenhagenbutik och dess öppettider på webbsidan https://flyingtiger.com/sv/pages/store-locator

Senaste reklamblad
Detaljister - övrigt