Guldfynd butiker och öppettider

Guldfynd reklamblad

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Guldfynd

Guldfynd, är en svensk butikskedja, som säljer smycken. Företaget grundades av Olof Pettersson 1951 och har över 120 butiker i Sverige. Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 118 butiker varav 4 franchisebutiker samt e-handel. Guldfynd ingår i Iduna AB. Koncernen ger sysselsättning för ca. 1 150 anställda inklusive anställda på deltid. Butiksförsäljningen uppgår till ca 1,3 miljarder svenska kronor inklusive franchisebutikerna. Affärsidén är att inspirera och tillgodose alla människors grundläggande behov av att ge både sig själva och andra uppskattning. Detta gör vi genom att se och förstå behovet, och erbjuda produkter till rätt pris, kvalitet och service i tydligt positionerade butikskoncept. Varje söndag kl. 18-20 i TV 4 tävlas det om lyxiga presentkort ut från Guldfynd. Reklamblad och andra erbjudanden finns fysiskt i butikerna och på Guldfynds facebooksida https://www.facebook.com/guldfynd.

Varför handla på Guldfynd?

● Guldfynd stödjer kampanjen Rosa bandet som arbetar i kampen mot bröstcancer och har bidragit med mer än 17,8 miljoner svenska kronor.

● Hos Guldfynd hittar du alltid olika kampanjer det är bara att gå in på webbsidan https://www.guldfynd.se

● PÅ webbsidan kan du också få tips från svenska bloggare och kändisar.

● Det största utbudet av guld- och silversmycken andra bijouterier i Sverige.

● Guldfynds långa erfarenhet gör att de kan erbjuda värderingstjänster på ett säkert och enkelt sätt på sex platser runt om i landet.

● Medlemserbjudandena innebär bonus på allt du handlar, personliga erbjudanden via utskick eller t.ex. klubbdagar med förmånliga erbjudanden, bara för medlemmar

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://www.guldfynd.se/hitta_butik

Senaste reklamblad
Detaljister - övrigt