Lekia butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Lekia

Lekia är en butikskedja som bedriver inköp, marknadsföring och utbildning för leksakshandlare. Den startade 1987 och består av cirka 110 leksakshandlare runtom i Sverige (2019), från Kiruna i norr till Trelleborg i söder och är i och med det den största leksakskedjan i Sverige det är också en av Skandinaviens största grossister inom Lek & Baby. Omsättningen var 110 miljoner kronor 2015 och har ökat starkt under de senaste åren (72 Mkr 2015 och 43 Mkr 2014). Lekia ger ut reklamblad med erbjudanden och tävlingar och man har dessutom sina egna inspirationsfilmer och alla filmer går att e på webbsidan https://www.lekia.se/lekia-tv/. Lekia har sina egna varumärken som Humble &Heart, PAP och KID som du inte hittar någon annanstans. Lekia försöker alltid att välja leverantörer som värnar om miljön. Inom Lekiakoncernen ingår även butikskedjan Babya som koncentrerar sig på de minsta barnen mellan 0-4 år. Här hittar du babyprodukter, barnvagnar, bilstolar och produkter för hemsäkerhet m.m.

Varför handla på Lekia?

● Lekia erbjuder de bästa, senaste, roligaste och trendigaste leksakerna för alla åldrar.

● Om du köper en produkt i en Lekiabutik kan du byta den i vilken annan Lekiabutik som helst.

● Kampanjbladen med de senaste erbjudandena hittar du på webbsidan https://www.lekia.se/kampanjblad-aadc/.

● Alla leksakerna är testade och uppfyller EU:s standardkrav (E17 samt alla följande serier).

● Medlemsklubben är gratis och du behöver inget plastkort. Här får du nya förmånliga personliga medlemserbjudanden, förtur på rea/kampanjer och nyheter.

● Lekia har ett utbud som erbjuder mer än 100 olika varumärken och tusentals olika produkter.

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://www.lekia.se/butiker/. Kundtjänsten har öppet vardagar mellan 08.00-17.00.

Senaste reklamblad
Detaljister - barn