Mekonomen butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Mekonomen – mer än bara en bilhandlare

Mekonomen är Sveriges största bilhandlare. Företaget grundades 1973. De har stor spridning på sina butiker och du kan hitta en Mekonomen butik vart du än befinner dig i landet. De erbjuder ett enormt utbud av reservdelar och tillbehör till alla stora bilmärken. Genom deras verkstäder kan du få service och reparationsarbete utfört till ett lägre pris än dyra märkesverkstäder. Under Mekonomen-namnet erbjuder man till och med Biltvätt på många orter.

Allt detta plus deras generösa öppettider har bidragit till att göra Mekonomen till förstahandsvalet för svenska bilister.

Ett nätverk i hela landet

Mekonomen arbetar med att kunna erbjuda samma höga servicenivå i hela landet Uppsala, Umeå, Örebro, Malmö, Östersund, Kalmar, Västerås, Borås, Falun, Linköping, Jönköping, Norrköping, Partille, Luleå, Lund och alla andra städer i jämförbar storlek ha minst en Mekonomen-verkstad på orten.

Tjänster direkt på webben

Mekonomen webbsida som du hittar på https://www.mekonomen.se låter dig sköta det mesta du behöver för att serva din bil direkt på nätet. Här kan du välja mellan över 100 000 bildelar direkt i deras webbshop, hitta din närmaste verkstad och kontrollera dess öppettider samt ta kontakt med deras kundtjänst som kan svara på alla dina frågor innan du ger dig iväg till verkstaden.

För svenska bilägare är det mycket lönsamt att bli medlem hos Mekonomen. Genom att skaffa sig ett Mekonomen-kort får man 10% rabatt på alla sina köp både i butik och i deras webbshop. Med hjälp av Mekonomen-kortet kan du dessutom dela upp dina betalningar. Det finns funktioner för att sköta alla dina betalningar till Mekonomen direkt i din mobil så det är lätt att hålla koll om du skulle köpa flera produkter och tjänster från företaget under en period.

Medlemskapet är helt gratis så för dig som kund är det en god idé att gå med på en gång då du på sikt kan spara stora summor.

Sammanfattningsvis

Tack vare Mekonomens stora nätverk med över 400 verkstäder och över 100 butiker, samt deras webbshop, är Mekonomen utan tvekan det bästa alternativet för den som vill få all service från ett och samma företag. Det gör att man alltid kan lita på att få samma kvalitet och service varje gång oavsett vart man handlar.

Senaste reklamblad
Detaljister - övrigt