Tele2 butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Tele 2

Tele 2 är Sveriges näst största telekomföretag. De säljer telefoni- internet- och TV-tjänster. Deras mobila nätverk täcker idag 99% av landet med sitt mobila nätverk bestående av 2G, 3G och 4G. 2020 lanserade Tele2 det första 5G nätet för mobilt bredband i Sverige. Det gör att man kan erbjuda de bästa hastigheterna till både privatpersoner och företag.

Tele2 var en av de första nya aktörerna på den svenska telefonimarknaden efter att televerket privatiserades och marknaden avreglerades. Man har varit aktiva under namnet Tele2 sedan 1993. Under åren har man vuxit ytterligare genom att gå tillsammans med andra företag i branschen. Senast blev internetleverantören Com Hem en del av Tele2. Deras hemsida hittar du på https://www.tele2.se

Varför väljer kunder Tele2?

Det finns två huvudorsaker till att många kunder väljer Tele2 framför andra operatörer i Sverige. Den första orsaken är den kompletta servicenivån. I de flesta orter kan man hitta en Tele2 butik som kan ge dig personlig kundservice och hjälpa dig hitta rätt paket för dig. Man säljer telefoner med abonnemang eller kontantkort, för storsurfaren går det att köpa ett abonnemang som är unlimited och ger obegränsad mängd data. Man erbjuder olika typer av bredband via fiber och andra nätverk.

Har man problem med företagets produkter kan man alltid ta kontakt med deras kundtjänst och få support via chatt, mail eller telefon. Som kund kan man alltid logga in på mitt Tele2 och sköta det mesta via självbetjäning.

Den andra orsaken till kunder väljer Tele2 är deras prisnivåer. De har ofta de lägsta priserna bland stora operatörer. Som student kan man dessutom få extra rabatter vilket gör Tele2 till ett populärt alternativ bland studenter.

För många kunder känns det tryggt att ha en och samma leverantör av alla tjänster inom telefoni, tv och internet och då är Tele2 ofta det bästa och mest prisvärda alternativet.

Butiker och öppettider

Tele2:s mobilbutiker är ofta belägna i köpcenter eller längs stora shoppinggator och har samma öppettider som den lokala handeln. Du kan alltid nå deras kundtjänst via chatt, telefon eller e-post och de svarar alltid snabbt och hjälper dig med dina problem. Det mesta kan du dock sköta själv genom att logga in på mitt Tele2 och söka bland vanliga frågor.

Senaste reklamblad
Detaljister - mobil & internet