DollarStore butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om DollarStore, inklusive var du hittar DollarStore med butiker och de vanligaste öppettiderna för DollarStore. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive DollarStore.


DollarStore reklamblad
DollarStore reklamblad
DollarStore reklamblad

Om DollarStore

Dollarstore, även skrivet DOLLAR$TORE, är en svensk butikskedja med lågprisbutiker. Affärsidén baseras på att ha varupriser i jämna tiotal kronor.

Hösten 1999 invigdes den allra första DollarStorebutiken i Billsta, strax utanför Örnsköldsvik. Butiken var 400 kvadratmeter och sortimentet innehöll husgeråd, städartiklar och underkläder. Idag är DollarStore Sveriges snabbast växande lågpriskedja med 84 matbutiker runt om i Sverige bla. i Norrtälje, Mjölby, Ljungby, Växjö, Örebro, Eslöv, Sölvesborg, Ronneby, Gävle och har sitt huvudkontor i Kista, Stockholm.  Den största DollrStorebutiken ligger i Botkyrka och har en yta på 4000 kvadratmeter. Alla varor som säljs i butikerna skall vara tillverkade på ett sätt som alltid tar hänsyn till humanitära och etiska regler. Tillverkningen får aldrig ske på ett sätt som är omänskligt eller kränkande för arbetarna. Happy Friday är ett koncept som infaller på en fredag varje höst. Samtliga av medarbetare får då dela på dagskassan mellan kl.15:30-19:00. DollarStore bygger hellre en separat byggnad än flyttar in i ett redan existerande shoppingcenter. Utbudet omfattar en mängd olika områden som bygg, skönhet & mode, heminredning, hemlelektronik, djur, el & belysning, leksaker, sport & fritid, leksaker och mängder med olika underkategorier. Omsättning 2017 1,8 miljarder svenska kronor.

Varför handla på DollarStore?

  • Som en del av DollarStores miljöarbete är våra bärkassar av återvunnen plast och minskar dessutom vi plastanvändningen inom hela företaget.
  • Under rubriken Hot Deals hittar du de senaste erbjudandena just nu.
  • Varje månad skickas ett reklam- och annonsblad ut gratis, dessutom får du de senaste erbjudandena och rabatterna direkt på Dollarstores facebook- och instagramsidor.
  • DollarStore erbjuder varor med hög kvalitet till ett lågt pris.
  • DollarStore har sällan REA eller nedsatta priser eftersom de lever efter uttrycket "Lågt pris - varje dag!".
  • Under rubriken hot deals på webbsidan hittar du de allra hetaste erbjudandena.  Här hittar du tillfälliga partier som kan ta slut snabbt, eller varor där vi har priser som golvar våra konkurrenter.

Butiker och öppettider

Du hittar din närmaste DollarStorebutik och dess öppettider på webbsidan.