Rusta butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Rusta, inklusive var du hittar Rusta med butiker och de vanligaste öppettiderna för Rusta. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Rusta.


Rusta reklamblad
Rusta reklamblad
Rusta reklamblad

Om Rusta

Rusta är ett svenskt detaljhandelsföretag som grundades 1986 av Anders Forsgren och Bengt-Olov Forsell. Rustas affärsidé är att erbjuda prisvärda och kvalitativa hem- och fritidsprodukter och för att uppnå det avskaffar man alla mellanled. Idag har Rusta 93 varuhus över hela Sverige bl.a. i Malmö och Uppsala och alla, med några få undantag, är öppna 7 dagar i veckan. År 2018 köpte Rusta den finska firman Hong Kong vilket gör att man nu är aktiv i fyra olika länder Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Företaget har alltid varit mycket mån om rimliga arbetsvillkor och alla underleverantörer måste skriva under Rustas uppförandekod som omfattar miljöhänsyn och anställningsvillkor. Dessutom har man ett etiskt program gällande behandlande av djur, t.ex. är alla fårskinn. Sedan 2015 samarbetar man i ett välgörenhetsprojekt med Läkare utan gränser. tillverkade av restprodukter från slaktade djur. År 2018 hade företaget en omsättning på 2,7 miljarder svenska kronor. År 2018 belönade den svenske kungen Carl XVI Gustaf Rustas grundare Andres Forsgren med en medalj ”för betydande insatser för svenskt näringsliv” och 2017 nominerades Rusta till årets Human Groth Award. Rusta har nu 2019 gjort en nysatsning på två egna fristående e-handelsbolag Ciqola Carpets som koncentrerar sig på mattor och riktar sig mot Skandinavien och fiskeutrustningsförtaget Happy Angler som riktar sig mot Sverige, Finland och Ryssland.

Varför handla på Rusta

  • På grund av de centrala inköpen utan mellanhänder kommer du alltid få det bästa erbjudandena.
  • Om du blir medlem i Club Rusta får du alltid förtur till rean, inbjudan till clubdagarna och tillgång till de bästa erbjudandena
  • Reklam och erbjudanden kommer med veckobladen som du kan hitta på webbsidan.
  • Du hittar mängder med produkter i en massa olika områden Hem & möbler, Trädgård, Gör det själv, Fritid, Skönhet och Hälsa där du kan hitta allt möjligt från mattor, utemöbler, gardiner och mycket, mycket annat
  • I reklam- och annonsbladen kan di i lugn och ro hemma titta igenom de senaste erbjudandena.
  • På Rustas facebooksida hittar du också reaerbjudanden och rabatter och du kan dessutom kontakta Rusta direkt i kommentarsfälten.

Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste Rustabutik och deras öppettider titta på https://www.rusta.com/se/sv/.