Biltema - reklamblad och erbjudanden


Om du letar efter webbutiken för erbjudanden från Biltema så har du kommit till rätt ställe. Vi har de senaste reklambladen från Biltema för att se till att du får de bästa priserna och erbjudandena när du handlar. Om du vill spara pengar genom att använda erbjudandena i reklambladen från Biltema och få de bästa rabatterna i veckoerbjudandena från Biltema så har du kommit till rätt ställe.

Aktuella reklamblad

Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

 

Biltema – allt för bilen, motorcykeln, båten och mycket mer till bästa pris

Biltema erbjuder fantastiska priser på mängder av produkter för hemmafixaren, bilägaren och båtägaren. Genom Biltemas kundklubb och mobilapp Mitt Biltema får du 10 % på utvalda kampanjprodukter, som en elcykel, stege, vanlig cykel eller robotgräsklippare. För att få din rabatt behöver du bara visa upp din personliga rabattkod i kassan när du gör ditt köp. Det smidigaste är att helt enkelt visa upp koden direkt från appen i telefonen, under sektionen ”visa rabattkod”. Då dras din rabatt av omedelbart och du har sparat pengar på ditt inköp helt utan ansträngning.

Aktuella kampanjer och specialerbjudanden från Biltema

Biltema har regelbundet specialpriser på olika produkter i sina varuhus. Du kan till exempel köpa ett batteri till bilen till 20–30 % rabatt eller, om du är hungrig, avnjuta en specialmeny med korv, bröd, bulle, dryck och kaffe för endast 39 kronor, i stället för ordinarie pris 50 kronor. I Biltemas reklamblad som kommer ut regelbundet hittar du alltid de senaste kampanjerna med sänkt pris på alla möjliga produkter. Det lönar sig att utforska Biltemas annonsblad efter att man har studerat deras katalog i jakt på produkterna man eftersöker. Där kan man göra riktigt stora klipp och sedan bekvämt hämta ut sina varor direkt i närmaste varuhus. Biltema har filialer i de flesta större svenska städer och det är ofta nära till ett varuhus.

Biltema på webben, studera hela utbudet direkt från datorn

Missa inte att starta upp datorn och besöka https://www.biltema.se, där hela Biltemas enorma utbud på tio-tusentals produkter finns redo för dig att ta del av. Där kan du även se vilka specialkampanjer som är aktuella just nu, lägga till produkter i en inköpslista eller registrera dig för nyhetsbrevet och kundklubben för att ta del av regelbundna specialerbjudanden från en av Sveriges största återförsäljare av bil, båt och motorcykeltillbehör – och mycket annat.

Produkterna i reklambladen från Biltema

Senaste reklamblad

Detaljister - övrigt