Calle butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Calle, inklusive var du hittar Calle med butiker och de vanligaste öppettiderna för Calle. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Calle.


Calle reklamblad
Calle reklamblad
Calle reklamblad

Om Calle

År 1973 efter att Danmark hade gått med i EU öppnades nya möjligheter för frihandel över gränserna. Anton Andersen såg då chansen att öppna danska matbutiker med danska varor söder om gränsen i och den första av Calles gränsbutiker öppnades i Aventoft. På grund av de höga danska skatterna på öl, vin, sprit och tobak blev butiken snabbt populär. Som den första butikskedjan söder om gränsen kunde Anton Andresen i slutet av 1980-talet erbjuda backar med öl av eget varumärke Christian IV, för 100 danske kronor – och med en gång blev Antoni Andresen korat som ”den danska öl-kungen söder om gränsen”. Namnet har fastnat sedan dess. I 1979 öppnade den andra butiken i Kupfermühle, och sedan dess har det gått framåt. Fjärde generation har inträtt i gruppen och fantasin är den enda begränsningen för hur Calle kommer att utvecklas – allt är möjligt, så länge det drivs av gott affärsmannaskap och bra erbjudanden till danska och svenska kunder. Idag är Calle en butikskedja som säljer produkter i 9 Callebutiker vid i Tyskland bl.a. i Burg, Heiligenhafen, Rostock, Flensburg. Hos Calle kan du köpa alkoholprodukter, tobak, godis och dagligvaror till låga priser. De senaste reklambladen hittar du på webbsidan eller på facebook. Calle har även ett av de största varuhusen i Tallinn, Estland med en butiksyta på cirka 1000 m² där man erbjuder Estlands bästa urval av olika alkoholhaltiga drycker till löjligt låga priser.

Varför handla hos Calle?

  • Att handla sprit, tobak eller godis utan svenska skatter blir otroligt billigt.
  • Butikerna ligger idealiskt placerade när du kör av eller på färjorna vid Puttgarten eller Rostock och även om det är i Tyskland finns prislistan förstår på svenska.
  • Du behöver inte ens betala panten om du fyller i en exportdeklarationför att slippa betala den.
  • Även om det är billigt från början kan du hitta extra billiga specialpriserbjudanden på webbsidan.
  • Alla erbjudanden finns på svenska.
  • Information om exakt hur mycket du får ta med dig över gränsen finns på hemsidan tillsammans med en prislista.
  • Det är möjligt att förbeställa alla inköp hemifrån. Calles personal packar ihop alla dina varor och levererar direkt ut till din bil.

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på hemsidan https://www.calle.dk/info/Butiker_4017l4.aspx.