ÖoB butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om ÖoB, inklusive var du hittar ÖoB med butiker och de vanligaste öppettiderna för ÖoB. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive ÖoB.


ÖoB reklamblad
ÖoB reklamblad
ÖoB reklamblad

Om ÖoB

Företaget startade som Försvarets Fabriksverk som sålde svenska arméns och statliga myndigheters överskottsprodukter som Överskottsbolaget. Det statligt ägda ÖoB Överskottsbolaget AB var 1992 nära konkurs. Detta företag var skyldiga pengar till Rune Svensson och hans firma Runsven. För att få tillbaka sina pengar köpte Runsven Överskottsbolaget. Rune Svensson satt i firmans styrelse ända till sin död 1986. Idag ägs firman av den Norska koncernen Europris. dag har ÖoB cirka 2000 anställda och har cirka 100 butiker bl. a i Eskilstuna, Uppsala, Karlstad, Stockholm, Malmö ÖoB säljer bl.a. produkter inom heminredning, hushåll, skönhet & hälsa, bygg & trädgård, livsmedel, djur, fritid och mycket mera. Företaget har för närvarande en omsättning på 4 miljarder svenska kronor. Det fasta sortimentet kan skryta med mer än 10000 produkter och är en av Sveriges största lågprisvaruhuskedjor som dessutom satsar på att vara närvarande runt om i hela landet. ÖoB har ett långtgående miljöansvar som till exempel resulterade i att man 2017  inledde sin satsning på tystare och mer miljövänliga fyrverkerier. ÖoB återfinns ofta i toppen av olika bäst i test som till exempel 2019 då man blev bäst i test vad det gällde flyttkartonger och pumptermosar.

Varför handla på ÖoB

  • I de regelbundet utkommande annonsbladen hittar du alltid veckans erbjudande och på facebooksidan får du de senaste uppdateringarna om priser, erbjudanden och händelser..
  • Reklam- och annonsbladen som kommer när du blir medlem i lågprisklubben ger dig chans att handla ännu billigare.
  • Erbjudanden hittar du också i ÖoB:s matbutikers vecko- och reklamblad.
  • Lågprisklubben är kortlös och ger dig gratis medlemskap och 365 dagars öppet köp och blir du medlem missar du aldrig något erbjudande och får dessutom inbjudan till speciella medlemsaktiviteter.
  • ÖoB är ett av Sveriges 10 starkaste varumärken inom detaljhandeln.
  • Eftersom ÖoB inte har några mellanhänder så kan du hitta kända varumärken mycket billigare än hos andra butiker.
  • Du kan hitta och handla allt på ett ställe från dagligvaror och heminredning till bygg- och trädgårdsprodukter.

Butiker och öppettider

ÖoB:s butiker och deras öppettider hittar du enkelt på https://www.xn--ob-eka.se/information/kundservice/vara-varuhus.