AJ Produkter butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om AJ Produkter

AJ Produkter är ett postorderföretag med huvudkontor i Halmstad som tillhandahåller produkter inom kontor, lager och industri. Företaget grundades 1975 av Anders Johansson i föräldrarnas gillestuga i Hyltebruk i västra Småland. Anders Johansson, som startade företaget hemma hos sina föräldrar är fortfarande verkställande direktör. Företaget har nu en omsättning på 1,22 miljarder svenska kronor. Erbjudandet innehåller också inredningslösningar och lagerlösningar för kontor, skolor industrier med mera. Erbjuder smarta och välplanerade inredningslösningar och hjälper med allt från 3D-ritningar och produktförslag till leverans och montering. Sloganen som hängt med från starten är Oväntat mycket. Reklambladen kommer regelbundet ut med de bästa erbjudandena.

Varför handla på AJ Produkter?

● AJ Solutions, som är en del av AJ Produkter, är specialister på möbler och inredning för kontor, skola, lager och industri med över 40 år i branschen. 

● AJ Produkter arbetar med att ständigt förbättra sin miljöprestanda och hitta lösningar som minskar miljöpåverkan. Samarbetar med tredje part för att få en oberoende bedömning av miljöarbetet.

Snabba leveranser. Det lagerförda sortimentet levereras till dig inom 3-5 arbetsdagar.

● Gratis anmälning för att få rabatterbjudanden.

● AJ Produkter har en egen outlet med de prismässigt bästa erbjudandena på webbsidan https://www.ajprodukter.se

Butiker och öppettider

AJ Produkter är ett katalogföretag som erbjuder sina produkter via sina kataloger, reklamblad och e-handelssidor. Besöksadressen till huvudkontoret är Transportvägen 23 i Halmstad. Telefontiderna är vardagar mellan 07.30-17.00. Dessutom finns på samma adress ett showroom i två plan som visar ett brett urval av sortimentet i funktionellt inredda miljöer med öppettiderna vardagar 08.30-16.00. E-handeln är givetvis öppen dygnet runt. 

 

Senaste reklamblad
Detaljister - möbler och inredning