Em Home butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om EM Home

Em Home är en möbelbutikskedja med butiker i Sverige och på Åland. Kedjan drivs som en sammanslutning av fristående butiker med gemensam inköps- och stödverksamhet, en så kallad "frivillig fackhandelskedja".

Kedjan etablerades 1964 genom att ett flertal möbelhandlare såg fördelar i att göra gemensamma inköp för att på så sätt kunna erbjuda kunderna ännu bättre priser. Idag finns det ett trettiotal butiker i Sverige och dessutom en butik på Åland med fullt sortiment. I oktober 2018 öppnades dessutom en ren sängbutik under Em homes flagg i Varberg. År 2017 var omsättningen 40 miljoner svenska kronor. En av de bärande idéerna är att erbjuda heminredning som ger uttryck för kundernas personlighet. EM Home har framför allt satsat på kvalitet och högt kunnande. Idag ägs EM Home av Electragruppen, en svensk detaljhandelsfirma, som grundades 1949. Vill du hitta reklamblad och erbjudanden finns de på webbsidan https://www.emhome.se/kampanjer. Självfallet kan du även hitta reklamblad, kataloger och specialerbjudanden i fysisk form hos de enskilda butikerna.

Varför handla på Elon?

● Du kan bygga din egen soffa. Välj en kombination av modul, armstöd och ben, klädsel och tillbehör så får du en soffa som är unik för dig.

● EM Home erbjuder kompletta lösningar för hela sov-, vardags och matrum.

● På hemsidan får du råd och tips om hur du kan komponera ditt vardagsrum, matrum eller vad du ska tänka på när du väljer säng.

● Hit kommer du för det stora utbudet av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper och andra inredningsdetaljer som uttrycker din personlighet. 

● Om du anmäler dig för att få nyhetsbrevet får du inte bara information om EM- Homes erbjudanden utan också nyheter om de senaste trenderna inom möbler och inredning.

Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste butik och när den har öppet titta på webbsidan https://www.emhome.se/om-em-home

Senaste reklamblad
Detaljister - möbler och inredning