Ellos butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Ellos – En pionjär inom postorder

Ellos är en riktig överlevare inom svensk modeindustri. De grundades redan 1947 i Borås av Lars Gustafsson och Olle Blomqvist. Under decennier var man störst i Norden på klädförsäljning via postorder och de som är uppvuxna under den tiden kommer säkert ihåg när det bläddrades i den tjocka Ellos-katalogen därhemma.

Idag har företaget utvecklats med tiden och gått över från postorder till att handla online. Man har fortfarande sina högkvarter i Borås och man anställer numera över 800 personer.

Ett växande sortiment

Samtidigt som man uppdaterat sin affärsidé har Ellos även utökat sitt sortiment markant. Förutom de dam- och barnkläder man alltid varit kända för har man även under rubriken Ellos Home börjat sälja produkter inom hem och inredning. Här hittar du produkter såsom gardiner, mattor, överkast, soffbord, lampor och mycket mer.

Samtidigt hittar du fortfarande ett stort urval av klänningar, blusar, underkläder och alt annat man förknippar med Ellos. Elloskoncernen har också en separat e-handelsbutik för herrmode under namnet Stayhard.

Även elektronik, köksutrustning och mycket annat säljs numera på hemsidan som har blivit en av landets mest kompletta e-handelsbutiker för hem och mode.

Ellos har numera till och med expanderat till att erbjuda finansiella tjänster. Man kan ta privatlån från Ellos och de erbjuder även vissa typer av försäkringar. Man kan ansöka om lån direkt online.

Hur fyndar man på Ellos?

Vill man hitta riktiga fynd hos Ellos kan man kolla på deras outlet-sida där man rear ut produkter till låga priser. En ny klänning kan till exempel ofta hittas till 50% av originalpriset. Det finns också gott om olika typer av kampanjer som hålls under begränsad tid.

När man beställer hos Ellos får man fri frakt på större orders och det finns gott om betalningsalternativ. Tack vare att Ellos är ett helsvenskt företag kan du alltid få bra svar och hjälp från deras uppskattade kundtjänst: https://www.ellos.se/page/help.

När man beställer kläder online är det viktigt att det är lätt att göra en retur. Ibland passar inte kläderna som man tänkt sig och det är många som beställer kläder i flera storlekar för att hitta rätt. Det är föredömligt enkelt att returnera varor till Ellos så kunden endast behöver behålla det man är nöjd med.

Senaste reklamblad
Detaljister - möbler och inredning