Blomsterlandet butiker och öppettider

Blomsterlandet reklamblad

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Blomsterlandet

Blomsterlandet är en svensk butikskedja i trädgårdsbranschen. I sortimentet finns inneväxter, uteväxter samt växttillbehör till trädgården. Företaget har 59st butiker spridda över Sverige, från Malmö till Luleå. År 1989 öppnade Blomsterlandet sin första butik i Jönköping. Företaget ägs av Stena Adactum, ett bolag inom Stena Koncernen. År 2012 startades kundklubben Greenroom. Klubben ger information om vad kunderna vill ha och vad de uppskattar. Blomsterlandets omsättning 2017 var 1,370 miljarder svenska kronor. Blomsterlandet ger också ut kataloger, reklamblad, rabattkoder och andra erbjudanden till sina kunder. Det är enkelt att ta reda på vilka erbjudanden som Blomsterlandet för tillfället erbjuder på webbsidan. Reklambladen med sina specialerbjudanden kommer ut en gång i månaden och varje butik har sina egna.

Varför handla hos Blomsterlandet?

● Inköpen sker oftast direkt från odlaren utan onödiga mellanhänder och i möjligaste mån med svenskodlade växter från lokala odlare.

● Kunden ska känna sig trygg i växter och tillbehör är av god kvalitet och att Blomsterlandet arbetar aktivt för att ta fram miljöriktiga produkter som produceras under goda förhållanden.

● Direkt på hemsidan finns möjligheter att fråga experter om växter och trädgård, kostnadsfritt.

● Erbjuder ett av de största utbuden i sin bransch i Sverige.

● För alla snittblommor och krukväxter erbjuds en garanti som gör att kunden kan lämna tillbaka blommorna inom 7 dagar om hen inte är nöjd med köpet.

● Blomsterlandet stödjer projekt som bidrar till ett bättre samhälle och till exempel avsatt en större summa pengar till byggandet av ett nytt barnsjukhus tillsammans med UNICEF i Centralafrika.

Butiker och öppettider

På webbsidan https://www.blomsterlandet.se/Hitta-butik hittar du allt du behöver om din närmaste

Senaste reklamblad
Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby