Impecta Fröhandel butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Impecta Fröhandel

Impecta Fröhandel är ett familjeföretag från Julita som drivs av odlare, för odlare som grundades 1975. Företagets ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. Impecta ger också ut reklamblad och den årliga frökatalogen till kunder och andra som beställt dem. Filosofin är enkel Impecta Fröhandel fokuserar alltid på kvalitet – i alla led.

Varför handla på Impecta Fröhandel?

● Det enorma utbudet. Varje år presenterar Impecta Fröhandel en katalog som innehåller ca. 2000 olika kvalitetsprodukter och det är enbart företagets egna fröer, inga masstillverkade eller utländska märken.

● Impecta Fröhandel har erbjudanden varje månad ofta säsongsbetonade, som t.ex. Höstsådd

● Du kan också prenumerera gratis på nyhetsbrevet som ger dig Specialerbjudanden för prenumeranter, odlingstips och idéer.

● Hela kedjan från urval och provodling till packning, order och försäljning hålls inom samma företag vilket gör att man kommer vi väldigt nära sina produkter.

● Alla frön är anpassade till det nordiska klimatet. Impecta testar själva att all frön går att odla i det skandinaviska klimatet. Sorter som inte klarar det nordiska klimatet sorteras bort direkt.

● Företaget arbetar klimatvänligt så allt papper fröpåsarna är t.ex. tillverkat enligt certifiering för FSC®-märkning. Det innebär att råvaran kommer från ansvarsfullt brukade skogar. Färgen till trycket har ett ”certificate of compliance” vilket betyder att den inte innehåller några giftiga tungmetaller och att den är fri från mineraloljor. 

Butiker och öppettider

Impecta Fröhandel har ingen fysisk butik utan hänvisar till sin katalog och webbutik. Om man hellre vill handla i butik har Impecta Fröhandel cirka 200 återförsäljare runt om i Sverige. För att hitta din närmaste återförsäljare och öppettider se www.impecta.se

Senaste reklamblad
Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby