Bauhaus butiker och öppettider

Bauhaus reklamblad

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Bauhaus

Bauhaus är en tysk byggvarukedja som grundades 1960 i Mannheim av Hans Georg Baus och numera har butiker även utanför Tyskland. På Bauhaus finns bland annat olika sorters byggvaror, färg, verktyg, el- och belysning, blommor, växter, VVS- och trädgårdsartiklar. Bauhaus största butik i Sverige (sett till ytan) är Västerås vars drive-in är störst i Norden. Idag har Bauhaus 19 varuhus för bygg och trädgård på 13 orter runt om i hela Sverige bl.a. i Länna, Sisjön, Hyllinge, Uddevalla, Bromma, Kalmar. Det primära med BAUHAUS-konceptet är idén med att samla ett stort antal specialområden under samma tak. Den självklara sloganen är ”När det måste bli bra”. Bauhaus reklamkampanjer har blivit klassiska och i en av de senaste bygger Peter Stormare och Eagle Eye Cherry en musikstudio ihop. En av Bauhaus stora sponsorinsatser är friidrottsgalorna Diamond League där man tillhör huvudsponsorerna. Bauhaus är för närvarande Europas största byggvaruhuskedja. Från och med 2011 har man även en nätbutik där hela sortimentet finns tillgängligt.

Varför handla på Bauhaus?

● En vanlig Bauhaus-butik erbjuder ett sortiment på mer än 150 000 artiklar.

Bauhaus erbjuder låga konkurrenskraftiga priser och ger därför också prisgaranti på hela sortimentet. Om du, inom 30 dagar efter köpet, hittar samma vara (samma varumärke och modell) till ett lägre pris någon annanstans, så får du köpa varan 12 % billigare än hos konkurrenten.

● Korta leveranstider mellan 2-5 dagar.

● Med Bauhaus kontokort får du upp till 10 % rabatt på alla dina inköp och räntefri betalning i upp till 12 månader.

● I reklambladen och katalogerna kan du alltid hitta veckans erbjudande och olika reakampanjer. Dessutom ger man ut specialbilagor om maskiner.

● Bauhaus kontokort ger dig ytterligare erbjudanden som upp till ytterligare 10 % rabatt, olika rabattkoder, räntefri delbetalning i 12 månader.

● På facebooksidan https://www.bauhaus.se/premium hittar du ytterligare erbjudanden under rubriken Aktuella Kampanjer.

Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste Bauhaushandel och deras öppettider titta på https://www.bauhaus.se/varuhus. Från maj 2011 finns även en nätbutik där hela sortimentet finns till försäljning dygnet runt. Kundtjänstens chatt är från och med 2019 öppen till 21.00 alla dagar utom lördag.

 

Senaste reklamblad
Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby