Decathlon butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Decathlon

Decathlon är ett sportföretag, grundat i Frankrike 1976. Decathlon öppnade sin första butik i Sverige 2011, i Bromma. Decathlon startade med en butik i Lille, Frankrike 1976, grundat av Michel Leclercq. Företaget började expandera utomlands ett årtionde senare, till Tyskland, Spanien 1992, Italien 1998 o.s.v. Förtaget har över 87 000 anställda med 80 olika nationaliteter och är ett av världens största sportföretag med över 1500 butiker.. Kedjan säljer ett brett utbud av sportartiklar från tennisracketar till avancerad dykutrustning oftast i enorma superbutiker med en genomsnittlig yta på 4000 kvadratmeter. Idén är att göra sport mer tillgängligt. Decathlon erbjuder ett flertal tjänster för att göra det enklare att utöva sport: reparationer, tryck och gravyr, vårt medlemskort, presentkort m.m. Sortimentet utgörs av produkter från våra egna märken - Passion Brands - som till exempel Fouganza, B'Twin, Kipsta och Tribord, samt från andra internationella märken. De senaste erbjudandena kan du hitta i de olika reklambladen på webbsidan eller så kan du beställa hem i brevlådan.

Varför handla på Decathlon?

● Lättillgänglighet genom ett brett utbud av sportprodukter.

● Decathlon jobbar miljöinriktat genom att eliminera förpackningar där så är möjligt och där det inte går optimera dem och se till att de tjänar ett syfte. Strategi kan sammanfattas i två ord: "Less & Better".

● Alla köp, garantier och kvitton på samma ställe.

● Ingen stress: 365 dagars öppet köp, och du behöver inte spara kvittot!

● Sedan några år tillbaka har Decathlon även utvecklat sin kundrelation ytterligare genom event där kunderna har möjlighet att delta. Dessa event är gratis och ger kunderna möjlighet att upptäcka sport och dela upplevelsen med familj, vänner och anställda i butikerna.

Butiker och öppettider

För att hitta din närmaste Decathlonbutik och dess öppettider titta på webbsidan https://www.decathlon.se/content/148-butiker

Senaste reklamblad
Detaljister - sport och fritid