Hööks butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Höks

Hööks Hästsport AB är en svensk detaljistkedja som är inriktad på häst- och hundartiklar via e-handel och 52 butiker i Norden.

1976 tog Bengt Höök över företaget från sin styvfar Oscar Waern som drivit sadelmakeri sedan 1931. Företaget låg i många år i Tranemo men år 2000 flyttade hela verksamheten till Borås. I dag bedrivs verksamheten från nybyggda lokaler på Viared i Borås med lager, ledning och butik. Efter Bengt Hööks bortgång 2009 ägs företaget i dag av syskonen Joachim och Maria Höök samt Nalka Invest AB. Omsättningen 2016 uppgick till cirka 460 miljoner SEK. Hööks academy ger råd och tips om hästskötsel, träning, tips om utrustning och rådgivning om hästens hälsa. Hööks är inte bara en butikskedja för hästintresserade man har även en specialavdelning för hundar med mat, träningshjälpmedel, koppel och rådgivning. Alla Hööks underleverantörer är ansvariga för att tillverkningen av produkter i den egna produktionen, i underleverantörers produktion, sker i enlighet med FN:s konvention om de mänskliga rättigheterna, FN:s konvention om barnets rättigheter, ILO:s konventioner om arbetsvillkor och rättigheter i arbetslivet samt att leverantören i hela sin verksamhet följer respektive lands lagstiftning.

Varför handla på Hööks?

● Hööks Hästsport AB är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett stort sortiment med allt för ryttare, häst och hund.

● Dagligen kan du hitta erbjudanden på Hööks webbsida https://www.hooks.se/

● Hööks ger också ut reklamblad och kataloger där du kan hitta ännu fler erbjudanden.

● Hööks arbetar ansvarsfullt för en bättre miljö och behandling av djur vilket man visat genom att vara medlem i organisationerna Fur FreeAlliance eller Kemikaliegruppen. Dessutom källsorterar och återvinner företaget wellpapp, plast, metall, m.m. via FTI (REPA)

● Hos Höks kan du hitta upp till 84 olika varumärken i butikerna och på webbsidan.

● Det är oerhört enkelt att hitta de bästa erbjudandena, klicka bara på Fynd på hemsidan så får du upp de allra senaste och förmånligaste erbjudandena.

Butiker och öppettider

På webbsidan https://www.hooks.se/stores hittar du din närmaste butik och deras öppettider.

Senaste reklamblad
Detaljister - sport och fritid