Intersport butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Intersport

Intersport är en internationell sporthandelskedja med över 5 500 butiker i 43 länder, varav omkring 150 butiker finns i Sverige bl.a. i Vimmerby, Falkenberg, Jönköping, Örebro, Gällivare och Ludvika. Kedjan bildades 1968 då tio självständiga europeiska inköpsorganisationer gick samman. Ursprungsländerna var Belgien, Danmark, Frankrike, Holland, Italien, Norge, Sverige, Schweiz, Tyskland och Österrike. Därmed föddes IIC, Intersport International Corporation, som idag har sitt huvudkontor i Bern, Schweiz. Intersport säljer alla de största varumärkena inom sport men har även egna varumärken som McKinley, Pro Touch, Energetics, Etirel, Technopro och Firefly. Idag är Intersport den största kedjan av sportbutiker i Sverige och stödjer föreningsverksamheten genom att ge föreningar 3 % rabatt på alla köp. Varje årstid presenterar Intersport fram de nya modekollektionerna. Intersport ger också ut ett reklamblad varje vecka med de absolut senaste erbjudandena som det populära erbjudandet 3 par skor för priset av 2. På internet hittar du reklambladen på webbsidan. Intersport ger också tips och rådgivning till alla sina kunder på hemsidan som till exempel under rubrikerna Så väljer du cykelhjälm, 10 anledningar att löpträna, Välj rätt regnkläder.

Varför handla på Intersport?

● Det största utbudet av sportkläder och andra sportartiklar i Sverige och är dessutom världens största sporthandelskedja vilket gör det enklare att pressa priserna när de förhandlar med leverantörerna.

 ● Du hittar lätt veckans erbjudanden eventuella rea-erbjudanden och alla kataloger på webbsidan

● Erbjudanden med ännu lägre priser hittar du i Intersports Outlet.

● Intersport är medlem i Sweden Textile Water Initiative. Initiativet bygger på att minska energi, kemikalier och vattenanvändning i fabriker som levererar produkter till våra butiker

● Intersport tar med miljöaspekten i alla upphandlingar

● Om du blir medlem i Club Intersport får du en bonus på mellan 2-6 % på dina köp. Dessutom får du speciella medlemsrabatter, kampanjinformation och erbjudanden samt inbjudan till event, kampanjer och clubkvällar.

Butiker och öppettider

Alla butiker och enskilda öppettider hittar du på webbsidan https://www.intersport.se/vara-butiker.

Senaste reklamblad
Detaljister - sport och fritid