jem & fix butiker och öppettider

jem & fix reklamblad

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om jem & fix

jem & fix är en lågprisbyggmarknad inom bygg, hem och trädgård. Namnet kommer från danskans ”hjem og fiks” men där de sparat in på tre hela bokstäver för att symbolisera organisationens grundfilosofi: att skära ner på det som är överflödigt för att säkerställa ett så lågt pris som möjligt för kunderna.

Mer fix för pengarna

Hos jem & fix ska kunden känna sig säker på att alltid få mest för pengarna, därför erbjuder vi en prisgaranti som garanterar det lägsta priset på marknaden.

Organisationen

jem & fix är ett familjeägt företag och del i Harald Nyborg koncernen tillsammans med Harald Nyborg och Daells Bolighus.

Verksamheten startade 1988 i Danmark och har sedan dess expanderat ut i Norden. Idag kan du besöka 124 butiker i Danmark, 54 butiker i Sverige och 8 butiker i Norge. Kedjan är expansiv och etablerar löpande nya butiker. Det svenska huvudkontoret ligger i Landskrona.

Butiker

För att kunna erbjuda de lägsta priserna tillämpar jem & fix självbetjäning i sina butiker. jem & fix avsikt är att butikerna ska vara tydligt uppbyggda för att du så enkelt som möjligt själv ska kunna hitta vad du söker. Självklart har jem & fix även personal på plats som kan vägleda dig till var de olika varorna finns. På varugården erbjuder de dessutom drive-in för att du enkelt ska kunna lasta de tyngre produkterna.

Sortiment

jem & fix-sortiment består av omkring 8000 produkter inom bygg, hem och trädgård. De har ett omfattande utbud av byggmaterial och verktyg samt erbjuder hushållsartiklar och inredning för hela hemmet. Dessutom hittar du ett välanpassat säsongssortiment för trädgårdens behov året runt.

Varför handla på jem & fix?

● Genom sitt koncept är jem & fix det billigaste byggvaruhuset.

● När du handlar hos på jem & fix kan du låna ett släp gratis.  

● jem & fix samarbetar med Erikshjälpen och tillsammans bidrar de till uppbyggnad av skolor i Bangladesh. Sedan samarbetet inleddes 2017 har jem & fix skänkt varor till ett värde av 11.489.567 kronor.

● Byggvarulistan.se jämförde 14 byggvaruhus i en undersökning 2018, som är baserad på material till en normalstor altan på 10x5 meter. jem & fix hamnar i yttersta toppen och är billigast på altan på de lokala orterna där de är verksamma.

● jem & fix erbjuder drive-in för enklare lastning av tyngre produkter.

Butiker och Öppettider

Du hittar din närmaste jem & fix-butik och öppettiderna på webbsidan https://www.jemfix.se/hitta-butik/

 

Senaste reklamblad
Detaljister - byggvaruhus, trädgård, hobby