Ladda upp reklambladet som saknas

Jem & Fix butiker och öppettider

Jem & Fix butiker och öppettider

Här kan du hitta all den information vi har om Jem & Fix, inklusive var du hittar Jem & Fix med butiker och de vanligaste öppettiderna för Jem & Fix. Här på Dina Reklamblad kan du få all den information du behöver och var du hittar butikerna och öppettiderna för dina favoritåterförsäljare, inklusive Jem & Fix.


Jem & Fix reklamblad
Jem & Fix reklamblad
Jem & Fix reklamblad

OM Jem & Fix

Jem & Fix A/S är en dansk kedja av lågprisbyggvaruhus. Kedjan har ca. 1.700 anställda och huvudkontoret ligger i Vejle och det svenska kontoret i Löddeköpinge

Jem & fix öppnade sin första butik i Fredericia 1988 och konceptet är inspirerat från discountbutikerna i dagligvarubranschen: Central inköpsstyrning ingen fördyrande service, effektivt utnyttjande av butikerna utrymme och relativt litet antal varor i sortimentet (omkring 8000).

I dag har Jem & Fix 119 butiker i Danmark, 51 i Sverige och 4 i Norge. Butikerna är inredda så att alla butiker utnyttjar samma layout, för att det ska vara enklare för kunderna att hitta.

Jem & Fix blev i 2018 kårade till Danmarks billigaste Byggmarknad för 6:e året i rad av Pricerunner.

Jem & Fix ger ut ett reklamblad varje vecka med de attraktivaste erbjudandena. I och med att Jem & Fix har skalat bort så mycket av onödiga extrautgifter kan de erbjuda de billigaste byggprodukterna på marknaden. Drive-insortimentet består av virke & trä, sten, jord, staket & skärmar, skivmaterial samt cement & bruk.

Varför handla på Jem & Fix?

● Genom sitt koncept är Jem & Fix det billigaste byggvaruhuset.

● När du handlar hos på Jem & Fix kan du låna ett släp gratis.  

● Jem & Fix samarbetar med Erikshjälpen och tillsammans bidrar vi till uppbyggnad av skolor i Bangladesh. Sedan samarbetet inleddes 2017 har vi skänkt varor till ett värde av 3.390 779 kronor.

Byggvarulistan.se jämförde 14 byggvaruhus i en undersökning 2018, som är baserad på material till en normalstor altan på 10x5 meter. Jem & Fix hamnar i yttersta toppen och är billigast på altan på de lokala orterna där vi är verksamma.

● Jem & Fix erbjuder drive-in för enklare lastning av tyngre produkter. Kör rakt in och betala ute i kassan.

Butiker och Öppettider

Du hittar din närmaste Jem & Fixbutik och öppettiderna på webbsidan https://www.jemfix.se/hitta-butik/