Telia butiker och öppettider

Här hittar du butikerna

Läs mer

Om Telia

Telia är Sveriges största telekomföretag.  Telia bildades 1993 när det gamla Televerket privatiserades. 2002 gick man ihop med finska Sonera och kallades länge för TeliaSonera AB. Sedan 2016 har man dock bytt namn till Telia Company AB. Telias hemsida hittas på https://www.telia.se/privat.

Telia är verksamma i hela Norden samt även i Baltikum. På hemmamarknaden i Sverige erbjuder man tjänster inom telefoni, bredband, TV och många relaterade kringprodukter.

Varför Telia är marknadsledande i Sverige

I Sverige väljer många Telia för att det känns tryggt att köpa sina telekomtjänster från det största och mest kända företaget i branschen.

Inom mobil har Telia det största urvalet av olika telefoner och abonnemang. Du hittar alla typer av fasta abonnemang men även förbetalade abonnemang med kontantkort som man kan ladda via Telias refill.

Inom bredband erbjuder man installation både av dedikerad fiber och en så kalla öppen fiberanslutning där alla olika hushåll har friheten att välja mellan olika operatörer för sina bredbandstjänster.

För TV erbjuder man helt egen streamingtjänst under namnet Telia Play där du kan streama alla stora tv-kanaler och även se en stor mängd filmer och tv-serier on demand.

Deras stora och breda utbud av tjänster är en stor orsak till att många väljer Telia. Men minst lika viktigt är tryggheten i att ha tillgång till en omfattande och lättanvänd kundtjänst. Man kan lätt logga in på Mitt Telia och få åtkomst till mina sidor. Där kan du på ett och samma ställe kontrollera alla dina abonnemang och tjänster. Behöver man mer support kan man ta kontakt med kundtjänst via telefon, chatt eller webmail.

Butiker och öppettider

Man kan handla mobiler med Telias abonnemang både i Telias egna butiker och hos många andra återförsäljare av mobiltelefoner. Deras övriga tjänster är oftast lättast att beställa från deras hemsida vilket gör att man kan komma åt dem när som helst dygnet runt.

Flyttar man in en lägenhet eller villa är chanserna goda att man redan har tillgång till Telias bredbandstjänster via fiber vilket gör att man kan aktivera sin internetanslutning på en gång utan att behöva vänta. Det är lättillgängligheten och det breda utbudet som har gjort Telia till ett självklart val för telekomtjänster.

Senaste reklamblad
Detaljister - möbler och inredning