Närmast
spinner

 Reklambladen kanske inte gäller i alla lokala butiker.

Mio - aktuella reklamblad

 

Extra bra priser på hemprodukter hos Mio

Oavsett om du ska handla möbler, utemöbler, lampor eller en fin ny fåtölj så vill du ha det absolut lägsta priset. Lyckligtvis erbjuder Mio ständigt nya kampanjer, med rea i princip varje vecka. Vanligt förekommande kampanjer hos Mio är medlemserbjudanden där du får 50 % rabatt om du handlar för minst 600 kronor och är medlem i kundklubben. Det är både gratis och superlätt att bli medlem i förmånsklubben. Andra kampanjer är 1000 kr rabatt på en ny soffa, 1000 kronor nedsatt pris på en fåtölj, eller soffdagar där man får upp till 3000 kronor rabatt vid köp av valfri soffa.

Exempel på prissänkningar hos Mio

För att ta del av alla Mios specialerbjudanden besöker du helt enkelt hemsidan på adressen https://www.mio.se och klickar dig vidare till ”kampanjer”. Här hittar du förmånliga priser på möbler som 15–25 % på utvalda matplatsserier, 20 % på mattor över 1000 kr, 20 % på vissa sängar eller 10 % på utemöbler.

Se hela utbudet i Mios katalog

Mio har en välfylld katalog som kommer ut två gånger per år inför varje säsong. Här kan du enkelt ta del av specialerbjudanden och se priserna på mängder av intressanta produkter för hemmet. Om du går i köptankar på lampor, bord eller nya bestick bör du ta en titt i Mios katalog först. I katalogen finns även kuponger med rabattkod som du kan använda i butik eller på nätet.

Specialpriser under Black Friday hos Mio

I Mios många varuhus runt om i landet förekommer det rea varje år under Black Friday. Det är som en outlet där du får extra bra priser på mängder av fyndvaror, med rabatter upp till 70 % eller mer. Det lönar sig definitivt att svänga förbi sin lokala Mio-butik för att ta del av de många spännande erbjudanden som lanseras under årets största shoppinghändelse.

Produkterna i reklambladen från Mio

Senaste reklamblad
Detaljister - möbler och inredning